Alle soorten lifestyle Breda

Ik ben altijd op zoek naar leuke lifestyle Breda spullen voor in mijn huis. Toevallig ben ik onlangs een site tegen gekomen, waar je allerlei producten kan kopen. Niet alleen zeer leuke kleding maar deze webshop heeft ook veel leuke, en mooie lifestyle Breda producten te koop. Toevallig ben ik vorige week met een goede vriendin wezen shoppen in Breda. Lopen we al kletsend een steegje in waar de winkel Bllits is gevestigd. Natuurlijk ben ik meteen naar binnen gelopen. Ik had wel op de website gelezen dat de winkel van Bllits in Breda zat maar had er eigenlijk niet meer aan gedacht. Ook mijn vriendin besteld al jaren haar kleding en andere leuke spullen online bij Bllits. Ik kan wel zeggen dat het veel leuker is om daadwerkelijk langs de spullen te kunnen lopen die je misschien wel wilt kopen.  bllits-230x300

Een gezellig middag in Breda

Toen wij eenmaal in de winkel van Bllits aan het shoppen waren  hadden we al snel de tijd vergeten. Wat is er veel keuze in deze winkel, veel meer dan op het internet te vinden is. Mijn vriendin en ikzelf kregen pas in de gaten hoe laat het was toen ons werd verteld dat de winkel ging sluiten. Wij hebben er meer dan drie uur rond gesnuffeld en kan wel zeggen dat wij zijn geslaagd. Mijn vriendin heeft zeer leuke kleding gekocht en een mooie handtas. Voor mijzelf heb ik ook een mooie broek gevonden en een paar mooie kussens voor op mijn bank. logo