Arco tafel was de beste aankoop ooit!

Daamen interieur

Daamen interieur

Een nieuw interieur

Nu ik in een nieuw huis woon, wilde ik ook een nieuw interieur. De meubels die ik al jaren had waren allemaal wel een beetje aan vervanging toe. Ik koos ervoor een aantal van mijn meubelen weg te geven aan een goed doel. Nu was er dus weer ruimte voor iets nieuws en mijn oog viel al snel op een Arco tafel. Van een Arco tafel had ik nooit eerder gehoord, maar ik vond hem zo mooi! Ik deed wat onderzoek en kwam er toen achter dat dit een van de beste tafels was die ik kon kopen. Het materiaal dat ervoor gebruikt is, is van hoogwaardige kwaliteit. Dat vind ik natuurlijk erg belangrijk, dus ik besloot een showroom op te zoeken om de Arco tafel van dichtbij te bekijken. Ook de verkopers waren helemaal weg van dit model, dus dit moest hem worden!

Eens wat anders

Voor mijn interieur wilde ik graag iets anders. Normaal gesproken kocht ik goed betaalbare meubels, van IKEA bijvoorbeeld. Daar is natuurlijk niets mis mee, maar die zie je wel in veel huizen terug. Nu ik een Arco tafel heb, krijg ik regelmatig complimenten. Bijna niemand kent dit soort tafel, dus ik heb echt een pareltje in mijn bezit!