Autorijbewijs bij Osseforth

autorijbewijs

Wil je je autorijbewijs halen bij Osseforth Opleidingen Limburg?  Je ziet hun auto’s overal rijden, van Maastricht tot Weer, in Heerlen en Roermond. Osseforth is de rijschool om je rijbewijs B te halen. Als je bij hun gaat leren dan rijd je onder deskundige en persoonlijke begeleiding. De instructeurs zijn gespecialiseerd in het omgaan met angst en kunnen je dus heel goed helpen als je het eng vindt, wat heel begrijpelijk is. Je begint altijd met een proefles. Tijdens deze les kan de instructeur heel goed een beeld krijgen van wat jouw vaardigheden en talenten zijn. Je kunt lessen volgen voor 1 uur in de week met maximaal 15 uur per week. Als je binnen 5 dagen tot 10 weken je rijbewijs wilt halen dan kun je het beste voor een spoedcursus kiezen. Bij Osseforth kun je ook kiezen om automaat te rijden.

Lesauto

Autorijbewijs halen is spannend

Het komt vaak voor dat iemand faalangst heeft en daardoor vaak zakken voor het praktijkexamen. In veel gevallen is er dan sprake van een angst die plotseling optreedt tijdens het afrijden. Wist je dat meer dan 800.000 automobilisten niet meer durven rijden omdat ze faalangst hebben of een andere rij-angst?! Het komt dus vaker voor dan je denkt. Bij Osseforth beschikken ze over lesauto’s  die handmatig geschakeld worden of automatisch. Ook kun je nog overstappen naar een automaat als het blijkt dat je je niet goed kan concentreren op het verkeerd omdat je telkens moet schakelen. Met goede begeleiding is de angst te controleren! Osseforth heeft dan ook deskundige instructeurs die je van deze angsten af kan helpen.

Proefles

Wil je meer weten over Osseforth Opleidingen Limburg? Kijk dan op de website. Wil je het proberen? Schrijf je dan in voor een proefles van 90 minuten voor maar €39,50!

Snelweg