Betonnen vloer egaliseren

Een betonnen vloer egaliseren is een stuk gemakkelijker als dat je een houten vloer moet egaliseren. Doordat ik hier maar al te graag een oplossing voor wilde vinden ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die mij wilde assisteren. Het ging er met name om dat de vloer goed geëgaliseerd wordt alvorens ik verder kan met het leggen van een nieuwe vloer. 

10245428_1456612277938246_3355229052007019160_n

Door op het internet te gaan zoeken heb ik een tal van bedrijven gevonden waar ik gerust terecht kon! Uiteindelijk ben ik bij Zeb Den Uyl blijven hangen wegens hun goede service en betrouwbare informatie wat ik heb gevonden op de website! Ik heb ervoor gekozen om hun langs te laten komen in de hoop dat de offerte meevalt!

Nog geen twee dagen later stonden ze al bij ons op de stoep om een offerte op te laten maken. Deze offerte viel overigens erg mee waardoor wij hebben besloten om hun bij ons de vloer te laten egaliseren. Het resultaat mag er dan ook zeer zeker wezen! We mogen nog niet erop staan helaas maar zodra dit mogelijk is zullen we een dansje van blijdschap doen!