De mooiste lichtletters hangen boven mijn pand

lichtletters

Omdat ik zoveel complimenten ontvang over de lichtletters die boven mijn pand hangen. Heb ik besloten om dit te delen aan de lezer van dit blog. Elke ondernemer wil natuurlijk te allen tijde opvallen met zijn of haar pand. Daarom is het raadzaam om eens te kijken op de website van: colorlux.nl. Deze goede tip heb ik gekregen van een vriendin die voor mij aan het zoeken was naar deze opdracht. Ons pand was alleen te herkennen aan het logo dat ook bij het huisnummer is vermeld. Echter wilde ik dat de mensen die door de straat rijden al konden zien waar zij moeten zijn.

lichtletters

Zeer tevreden over het eindresultaat

Met mooie en grote lichtletters val je op en dat is nu net wat ik ook graag wilde maar dan wel op een nette manier. Gelukkig weet dit bedrijf dan ook exact te realiseren wat ik graag wil. Nu mijn mooie reclame de hele dag schittert ben ik zeer tevreden dat ik deze klus door dit bedrijf heb laten uitvoeren. 

Van onze bezoekers ontvangen wij nog dagelijks complimenten over de uitstraling van het pand. De kwaliteit die ons pand nu uitstraalt heeft zeker een grote invloed dankzij ons mooie reclamemateriaal wat wij dankzij colorlux.nl hebben weten te realiseren.