De motor stylen

Een Royal Enfield classic kun je mooi stylen, of met de BMW R Nine bodywork de motor blits maken. Een leuk Rem stuur, een telefoonhouder erop, en toeren maar tot in het najaar. Dan gaat de motor in de stalling, en met de motor acculader kun je de accu in conditie houden.

BMW R Nine bodywork

Een caféracer is van zo min mogelijk. Logisch dat de Royal Enfield classic populair is, want dat is al een motor zonder kuip, dus een bike waar je doorheen kan kijken. Toch kan een kuip mooi staan, een randje kunststof rond de koplamp wat een mooie lijn geeft. Samen met het Rem stuur met toebehoren ontstaat er een mooi geheel. In ieder geval, bekijk de webwinkel, misschien zie je goede ideeën met het BMW R Nine bodywork of leuke accessoires, of een Rem stuur voor de Royal Enfield classic?

Druppellader als motor acculader

Een accu moet niet ‘stilstaan’ want dan gaat de conditie achteruit. Je wilt niet dat je motor onder de pekel komt, dus de bike gaat de winterstalling in, maar dan doet de accu niets meer wat funest is. De oplossing is de accu eruit halen, en dan een klein lampje erop aansluiten. Zo geraakt de accu leger, en op een gegeven moment brandt het lampje nog heel zwak. Dat is het moment om het lampje eraf te halen, en om een druppellader erop aan te sluiten. Heel langzaam laadt de motor acculader de accu weer terug op. In het voorjaar bouw je de accu terug in de Royal Enfield classic en heb je een betrouwbare motor. Nog een beetje aan het BMW R Nine bodywork en het Rem stuur poetsen, de motor acculader in de kast en de weg op.