Eigen woning verhuren Utrecht

Mijn eigen woning verhuren Utrecht

Ik heb een koophuis en door omstandigheden wil ik er nu uit. Een eigen woning verhuren Utrecht, waar doe je dit het snelst? Een vriend raadde mij Domica aan en ik heb meteen gebeld. Ze snapte het probleem en zijn ook meteen in actie gekomen. Ontzettend waardevol. Het is zo leuk om te zien hoe mensen de goedwilligheid hebben om je te helpen en je te begrijpen. Dat maakt zo’n bedrijf echt waardevol. Als het goed is kan ik er over een maandje al uit, ik heb al iets nieuws op het oog maar ik moet nog even kijken of het wel echt geschikt is voor me. Ik wil een constructie bedenken dat ik het geld wat ik krijg van de nieuwe huurder, kan gebruiken voor mijn nieuwe woning. Wel wil ik natuurlijk meer overhouden, want ik blijf wel de belasting betalen en hier moet ik voor sparen. We zijn nu aan het kijken wat een goede huurprijs is, wat een ieder dient. Ik denk dat het wel goed komt, ik heb er in ieder geval veel vertrouwen in. Het gaat tot nu toe allemaal erg makkelijk, dus laat ik dit positief gevoel blijven houden.