Heftruck cursussen bij ptc opleidingen!

heftruck cursussen

In het magazijn worden alle producten klaar gemaakt voor verzending naar de klant. Echter is mijn onderneming groeiende en ook heb ik het magazijn de afgelopen maanden laten verbouwen. Er kwamen meer orders binnen en er moesten dus meer product klaar worden gemaakt voor verzending. Ook had ik meer heftruckchauffeurs nodig en zodoende heb ik order pickers heftruck cursussen laten volgen bij PTC opleiding. Simpelweg omdat ik zo snel als mogelijk nieuwe heftruckchauffeurs nodig had, en bij de aanbieder PTC opleidingen kon ik dit personeel voor een zeer lage prijs het benodigde certificaat laten behalen.

heftruck cursussen

PTC opleidingen is top!

Dankzij de aanbieder PTC opleidingen heb ik binnen een maand tien nieuwe heftruckchauffeurs als het ware binnen gekregen. In een maand tijd hebben zij alles geleerd en het benodigde certificaat behaald, om veilig te werken met een heftruck. Natuurlijk moest ik na de omscholing van dit personeel opzoek gaan naar nieuwe order pickers, maar ook vond ik al vrij snel tientallen nieuwe order pickers. Eindelijk heb ik genoeg personeel en ben ik voorzien van een groot magazijn. Alle producten worden keurig op tijd aangeleverd aan de klant, en dat heb ik ook deels te danken aan PTC opleidingen. Dankzij deze aanbieder is mijn personeel snel omgeschoold tot heftruckchauffeurs!