Het idee om een eigen schoonheidssalon starten

Eindelijk heb ik dan mijn diploma op zak en ga ik een eigen schoonheidssalon starten. Als klein kind leek het mij al fantastisch om een eigen schoonheidssalon te hebben. Maar naarmate de tijd verstreek heb ik mij hier nooit meer mee bezig gehouden. Tot ik een half jaar geleden werkloos op straat kwam te staan. Het idee om een eigen salon kwam meteen weer omhoog, maar daarvoor had ik niet de nodige papieren.  schoonheidssalon starten

Mijn eigen schoonheidssalon

Het heeft een paar maanden in beslag genomen maar ik kan zeggen dat ik een eigen salon ga openen. Met alleen maar natuurlijke producten van het merk RAU Cosmetics behandel ik mijn klanten. Wat makkelijk is dat ik deze producten makkelijk online kan bestellen. Zo is er voor elk soort huidtype wel een product te vinden en voor de mensen met een zeer moeilijke huid kan ik altijd een proefmonster bestellen om te kijken of de huid er goed op reageert.

Wij zijn nu een paar maanden verder en ik kan zeggen dat het aardig druk is in mijn salon. Vrouwen maar ook mannen komen regelmatig langs om hun gezicht een peeling behandeling te geven met de geweldige producten van RAU Cosmetics Nederland.