Koop een e-sigaret van SmokeSmarter!

e-sigaret van SmokeSmarter

Als je op zoek bent naar jouw perfecte e-sigaret kijk dan niet verder dan de webwinkel van SmokeSmarter. SmokeSmarter heeft alles in huis, van meer dan 60 modellen e-sigaret tot allerlei vloeistoffen en accessoires. Je gaat de e-sigaret van SmokeSmarter ideaal vinden.

Verschillende formaten

De e-sigaret

De e-sigaret bestaat uit een batterij en een reservoir met daarin een coil die de vloeistof omzet in een nevel. SmokeSmarter biedt e-sigaretten met een pod-systeem aan, waarbij je de coil niet hoeft te vervangen. De boxmod is de batterij of het onderdeel waar de batterij in zit. Vaak is de boxmod waar je een display vindt met informatie en instellingen. Het wattage wordt ook bepaald met de boxmod.

Stoppen met roken

De e-sigaret is een alternatief voor de normale sigaret en kan helpen bij het stoppen met roken. Omdat de stoffen die je binnenkrijgt bij deze manier van roken minder hoge concentraties hebben en minder schadelijk zijn, is het een perfecte stap als je wil minderen of stoppen. Rokers zeggen dat een e-sigaret namelijk nog wel hetzelfde gevoel geeft als een ouderwetse sigaret.

Top kwaliteit

Vloeistof

De vloeistof die je in jouw e-sigaret stopt bepaald welke stoffen je binnenkrijgt en welke smaak de rook heeft. Je moet bedenken wat jij een lekkere smaak vindt, maar ook de hoeveelheid damp die je binnen wil krijgen. Wil je echt het gevoel in je keer dat je een haal van een sigaret neemt, of wil je een subtielere ervaring. Alles hangt af van de vloeistof die jij kiest. Er bestaan e-liquids met en zonder nicotine, en verschillende hoeveelheden.