Laat hier uw bodywarmer borduren

vandongen logo

Waar kan je anders jouw bodywarmer borduren dan bij Van Dongen met de Kroon? Zij zijn veruit de beste als het hier om gaat, en weten duidelijk wat ze wanneer moeten doen. Een bodywarmer borduren hoeft niet duur te zijn. Ik heb dit namelijk voor mijn zoon gedaan, die er nu mee rond loopt.

Zoekenbadges bedrukking voorbeeld

Ik weet het nog goed. Het was bijna de verjaardag van mijn zoontje, en ik wilde wat unieks voor hem bedenken. Nu is hij zelf een creatieve jongen, en weet wat die wilt doen. Ik liet hem dus een tekening maken, wat hij leuk vond om te doen. Dit wilde ik op zijn bodywarmer laten borduren. Om dit te laten doen, ging ik opzoek naar het bedrijf.

Contact

Toen kende ik het bedrijf al via een vriendin, die het daar het badstof liet bedrukken. Ik belde ze op om te vragen hoe het in zijn werk gaat. De telefoon werd netjes opgenomen en ik werd vriendelijk te woord gestaan door een van de medewerkers. Ze wist duidelijk waar ze het over had en kon me meteen helpen met mijn vraag. Super bedrijf! Ze hebben gezorgd voor een onvergetelijk moment voor mij en mijn zoon, ik ga ze nu aanraden bij vrienden en familie.