Leuke geboortekaartjes jongens gevonden

Vanaf het moment dat ik te horen had gekregen dat ik  in verwachting was vond ik het onwijs geweldig! Vertelde het ook echt aan iedereen…

Nu dat ik bijna uitgerekend ben leek het mij verstandig om vast op het internet te zoeken naar geboortekaartjes jongens. Dit omdat je dan niet achteraf moeilijk hoeft te doen wil je een geschikt bedrijf vinden toch. Door te zoeken op het internet heb ik een tal van bedrijven gevonden waar ik met plezier kan winkelen. Echter op de website van Kissgeboortekaartjes wist ik het zeker! Goedkope geboortekaartjes welke gemaakt wordt van hoogwaardig kwaliteit.

1441956878.7281

Ik heb er dan ook voor gekozen om verder bij hun te kijken in de hoop een perfecte kaartje te vinden. Nu dat wij al wel weten dat we een jongen krijgen is het zoeken een stuk gemakkelijker, de kleur roze kunnen we overslaan.

Uiteindelijk hebben we een super leuk kaartje gevonden die we dan graag willen hebben! Aangezien ik eerst moet wachten tot ik ben bevallen hebben we er wel voor gekozen om deze op te slaan zodat we later niet hoeven te zoeken op de website.