Maak optimaal gebruik van de zolder

Fakro dakraam

Vaak is de zolder een ruimte waar niet veel gebruik van wordt gemaakt, de cv ketel hangt er maar verder wordt de ruimte alleen benut om er dingen te zetten die je niet veel gebruikt. Wil je met een beperkt budget toch een mooie kamer maken, dan is het gebruik van een Fakro dakraam een goede optie. Een dakraam is minder ingrijpend dan een dakkapel, een aanzienlijk voordeliger. Minder werkuren betekent ook minder kosten, wel een mooie lichte ruimte.

Fakro dakraam

Eenvoudig zonder vergunning te plaatsen

In de meeste gevallen heb je voor een dakkapel te plaatsen een vergunning nodig, een Fakro dakraam plaatsen kun je zonder vergunning doen. Je bent dus niet alleen voordeliger uit, het scheelt ook nog eens enorm veel papierwerk en tijd. Bij het plaatsen van een dakkapel komen een hoop zaken kijken, het plaatsen van een dakraam is sneller en is meestal binnen een dag al gebeurd. Zowel een dakraam als een dakkapel moet wel worden geplaatst door een vakman die verstand van zaken heeft.

Onderhoud is voordeliger

Een Fakro dakraam is ook goedkoper om te onderhouden, je hoeft niet het dak op om schoonmaakwerkzaamheden uit te richten. Bij een dakkapel heb je ook te maken met een dak met dakbedekking wat onderhouden moet worden, het enige wat je bij een dakraam moet doen is het raam schoonhouden. Het dakraam is bestand tegen alle soorten weersomstandigheden, wil je niet veel kosten kies dan voor een dakraam. Tevens kan een dakraam meerwaarde aan je woning geven, je hebt er een ruimte bij die je overal voor kunt gebruiken.