Mooi drukwerk dankzij copyshop Amstelveen

Wanneer iemand in onze familie jarig is dan vieren wij dat meestal heel uitgebreid. Maar mocht er iemand een speciale leeftijd, bijvoorbeeld 50 jaar worden, dan halen wij van alles uit de kast om een zo groot mogelijk feest te geven. Zo hebben wij voor iedereen een t-shirt laten bedrukken bij copyshop Amstelveen met een oude foto van het feestvarken erop. Tevens hebben wij kleine posters laten bedrukken met de mededeling dat ons feestvarken eerdaags 50 jaar gaat worden.  copyshop Amstelveen

Zeer mooie t-shirts en posters

Samen met een van de medewerkers van de copyshop hebben wij bekeken welke foto en tekst het leukste op de t-shirts zouden passen. Ook hebben wij nagedacht over wat er precies op de posters moet komen. Je kan het zo raar niet verzinnen of je kan het wel laten bedrukken bij de copyshop in Amstelveen.

Behalve dat het allemaal snel en professioneel is gemaakt hadden wij ook nog de keuze uit verschillende maten posters en papier diktes. Het feest staat nu bijna voor de deur, maar wij hebben al enorme pret gehad met het maken van de shirts en de posters. Wij zijn benieuwd hoe de jarige zal reageren wanneer hij ziet dat iedereen hetzelfde shirt aan heeft.