Nieuwe olie opvangbak besteld

Onze vertrouwde olie opvangbak heeft het begeven! Balen aangezien wij in onze garage hier alleen maar mee werken. Zodoende ben ik direct op het internet gaan zoeken naar een vervanging hiervoor. Al vrij snel werd het voor mij duidelijk dat ik hier eens goed voor moet gaan zitten. De kosten wat ik namelijk had gezien zijn mij veel te hoog.

Zodoende heb ik ervoor gekozen om mijzelf eens goed te verdiepen of dat ik wellicht een andere oplossing hiervoor kan bedenken. Het liefst wil ik een stevige bak hebben welke wat duurder is maar waar ik wel vanop aan kan. Hierdoor ben ik terecht gekomen op de website van Denios. Zij maken het mogelijk om kwaliteit te leveren voor een scherpe prijs. Deze prijs had ik nog niet elders gezien waardoor het mijn interesse heeft gewekt.

138090-stalen-opvangbak-whw-320-verzinkt-verzinkt-rooster

Besteld

Ik heb er dan ook niet lang over na hoeven denken en ben gaan bestellen. Een paar minuten later had ik mijn bestelling reeds geplaatst en hoefde ik alleen nog maar af te wachten tot zij het komen bezorgen. Daarna kunnen wij weer volop aan de slag in onze garage!