Op zoek naar een goed startersfunctie

Na het afstuderen na de lange studie heb je vast net als ik ook wel zin om aan het werk te gaan. Je bent nog heel gemotiveerd. Je wilt eindelijk voor jezelf zorgen. Ook ik had dit gevoel na het afstuderen. Ik wilde er meteen invliegen. Toch was het niet zo eenvoudig zelfstandig een job te vinden. Na een tip van een vriend kwam ik terecht bij stagemax.nl om een startersfunctie te geven. Op deze website kan je tips vinden om te solliciteren, maar kan je op gemakkelijk jobs vinden door je gewenste soort job in te geven, je regio waar je wilt werken… Ik vond deze website zeer makkelijk in gebruik!

logo3

Goede keuze

Voor mij was het een zeer goede keuze, want niet veel later vond ik de job waar ik op zoek naar was. Ik besloot de tips te volgen die ik vond op de website en me goed voor te bereiden op de job. Ik heb gesolliciteerd voor de job en ja hoor, ik heb de job gekregen! Deze website was voor mij dus een echte aanrader wanneer je oprecht op zoek bent naar een eerste goede baan in jouw gewenste regio!