Personal trainer Valkenswaard

Personal trainer Valkenswaard

Mijn Personal trainer Valkenswaard Personal trainer Valkenswaard.

Zelf speel ik op hoog niveau voetbal. De selectie is net geweest en ik zit helaas niet in het hoogste team. De trainer had nog wel gezegd dat er een kans is dat ik in het team kom maar dan moet ik wel nog aan mijn conditie werken. Toen ik dit hoorde begon net de zomerstop. Ik dacht dat dit een perfecte tijd zou zijn om goed te kunnen trainen omdat ik er alle tijd voor heb dan. Zelf vind ik het wel lastig om mezelf aan het werk te zetten en mezelf te overtuigen om te gaan trainen. Ik besloot op zoek te gaan naar een personal trainer die mij hier bij kon helpen. Mijn ouders vonden het allebei ook een goed idee en steunde mij. Mijn ouders wisten namelijk ook hoe graag ik in het hoogste team wil spelen. Niet alleen om beter te worden maar ook omdat mijn beste vriendinnen in dat team spelen. De hele vakantie lang ben ik hard aan het werk gegaan samen met mijn trainer en alleen. Al snel begon ik resultaat te zien door de goede service. Toen het seizoen weer begon en ik mezelf moest bewijzen heb ik de trainer overtuigd. Ik zit in het hoogste team!