Rijschool nabij Cuijk gevonden voor rijlessen

rijschool nabij Cuijk

Ben jij op zoek na een rijschool nabij Cuijk? Dan raad ik jou aan om eens contact op te nemen met de verkeersschool Wesseldijk. Bij dit bedrijf kan jij terecht voor verschillende rijopleidingen. Hierbij kan jij denken aan:

  • Bromfiets (AM)
  • Personenauto (Rijbewijs B)
  • Personenauto Automaat
  • Motorfiets
  • Personenauto met aanhanger
  • Vaarbewijs

Dit zijn allemaal ANWB rijopleidingen en worden gegeven door ervaren instructeurs. Zelf heb ik hier rijlessen gevolgd voor een rijbewijs te halen in een auto met een automaat. Dit omdat ik een beperking heb en alleen in een auto met automaat mag rijden.

Rijschool nabij Cuijk

Goede rijschool nabij Cuijk

Het voordeel van dit bedrijf is dat er een keuze is uit twee pakketten. Doordat in een automaat makkelijker te rijden is, zijn er ook vaak minder lessen nodig dan in een handgeschakelde auto. Ik heb daarom een pakket genomen met twintig lessen. Wel heb ik eerst een proefles genomen om te kijken hoe mijn gevoel was bij de instructeur. De instructeur was erg vriendelijk en communiceert goed. Door de goede communicatie tijdens de lessen heb ik goed leren rijden. Ik ben op de hoogte van de verkeerssituaties en zit met vol zelfvertrouwen achter het stuur. Wil jij ook voor jou de mogelijkheden weten van deze rijschool nabij Cuijk? Kijk dan eens op de website van deze verkeersschool.