Servicemonteur Amsterdam: de baan voor jou? 

servicemonteur amsterdam

Als servicemonteur Amsterdam aan de slag? Vacatures genoeg. Als servicemonteur is er altijd werk. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag bij een telefoonaanbieder, internetprovider of elektriciteitsbedrijf. Monteurs zijn altijd nodig. Zonder jou lopen de systemen namelijk vast. Alles heeft onderhoud nodig. En dan kunnen er ook nog dingen stuk gaan. De meeste mensen kunnen best met een computer overweg, maar een troubleshoot kunnen ze niet zelf uitvoeren. Het is ook nog eens heel leuk werk. Ik zal je in dit stuk meer vertellen over mijn eigen ervaring. Dus als je op zoek bent naar een baan, lees vooral verder. Misschien heb je er nog iets aan!

servicemonteur amsterdam

Waarom werken als servicemonteur mij zo goed bevalt 

Ik heb jarenlang in een magazijn gewerkt voor een brouwerij. Op zich was dat niet verkeerd: we hadden een klein, leuk team en er was altijd wat te lachen. Maar het werd wel ontzettend saai na een tijd. Daar doe je niks. Hoe anders is mijn baan als monteur. Iedere dag is mijn werk anders. Ik kom bij allemaal verschillende mensen in huis en ze zijn allemaal blij om mij te zien. Als ik kom doet het internet het daarna weer. Echt een leuke baan. Kijk online voor vacatures!