Stoel van Corbusier bij Daamen interieur gezien

stoel van corbusier

Wie kent een stoel van Corbusier? Ik ben gek op dit merk maar helaas is het niet altijd betaalbaar. Voor mij althans, want het is een kwalitatief merk. Zodoende is het altijd een investering. Maar wel een waardevolle! Op het moment dat er wat geld vrij kwam, was dit mijn eerste aankoop. Bij Daamen interieur had ik al een tijdje een mooie zetel op het oog. Toen ik eenmaal het geld ervoor had, ben ik gelijk naar deze winkel gegaan. De zetel was nog beschikbaar. En precies in de kleur die aansluit op mijn interieur. Ik heb een redelijk minimalistische stijl. Toch kan ik met dit soort items mijn interieur interessant en verassend maken. Dit is geweldig leuk om te doen. Daarnaast is het altijd leuk een bezoek te brengen aan Daamen. Zij voorzien mij altijd van het beste advies. En daarnaast krijg ik ook wel eens mooie kortingen.

stoel van corbusier

De keuze voor een stoel van Corbusier

Dat maakt het aanvullen van je interieur een eitje! Dit keer heb ik gekozen voor een stoel van Corbusier, omdat hij redelijk betaalbaar was. Daarnaast vond ik het eenvoudige ontwerp mooi passen bij mijn stijl. De zetel zit erg lekker en ik wil er eigenlijk nog wel eentje kopen!