Stoere peuter dekbedovertrek besteld

Eindelijk is het zover dat onze dochter haar eigen peuter dekbedovertrek kan hebben! Onlangs hebben we voor haar een peuterbed gekocht en nu moesten we nog op zoek naar een dekbedovertrek voor haar. Zij is gelukkig een wat stoerdere dame waardoor een stoere dekbedovertrek beter erbij past. Zo ben ik gaan zoeken op het internet naar een geschikte overtrek en terecht gekomen op de website van Baby dump. Hier viel het mij op dat de kosten voor een overtrek een stuk goedkoper is als wat ik elders heb gezien. Aangezien ik maar al te graag wil hebben dat mijn dochter leert om hier ook een keuze in te maken zijn we samen gaan shoppen. Beide reageerde we gelijk bij de eerste overtrek die ik had gezien op de webshop.

images-1

Deze hebben we dan ook gelijk besteld in de hoop dat ze het snel konden bezorgen. Tot mijn verbazing stonden ze de volgende dag al bij ons voor de deur om de bestelling af te geven! Nooit geweten dat het zo gemakkelijk en snel kan gaan om te bestellen via het internet. Wij zijn in ieder geval zeer tevreden met haar stoere nieuwe overtrek!