Teamuitje in Utrecht

Ben jij op zoek naar een leuk en actief teamuitje? Dan kan je stoppen met zoeken want Utrecht teamuitje verzorgd leuke en actieve boksuitjes.

Voor iedereen

Boksen als metafoor weet dat niemand hetzelfde is. Het is namelijk logisch dat niet iedereen een geboren bokser met een geweldige conditie is. Bij deze workshops kan iedereen meedoen. Ook is het erg makkelijk om aan te geven waar jouw grenzen liggen. Het is natuurlijk altijd goed om tot het uiterste te gaan. Niet iedereen kan hetzelfde en daar wordt rekening mee gehouden.

Natuurlijk doen sportteams, bedrijven en organisaties mee om een leuke tijd te hebben. Er is natuurlijk meer te bereiken, wanneer mensen in een vechthouding tegenover elkaar staan worden nieuwe talenten en kwaliteiten ontdekt. Voorbeelden van deze kwaliteiten zijn: het omgaan met druk, intuïtie en technieken. Ook komen mensen erachter hoe ze in bepaalde situaties reageren, dit kunnen ze reflecteren op het dagelijks leven.

Er wordt tijdens deze workshops natuurlijk ook toezicht gehouden door een deskundige, hiervoor zit je bij Rob Rijk goed. Rob heeft niet alleen ervaring in het werken met teams, maar hij is ook nog eens een ervaren bokser. Rob komt zelf uit Utrecht en weet hierdoor goed waar de workshops plaats kunnen vinden.