Technische kunststoffen

Technische kunststoffen zijn voor het bedrijf Heku geen onbekend product. Dit bedrijf is opgericht door Peter Hendrikx op 1-12-1980 en weet als geen ander deze producten goed te verwerken. Door gebruik te maken van verschillende mallen kunnen zij elk stuk kunststof in verschillende vormen maken. Materialen van een dikte van maar liefst 16 mm en een formaat van 1900 x 1400 mm zijn dan ook geen enkel probleem.

 
Heku levert een grote variatie aan producten van vliegtuig onderdelen tot stallenbouw maar ook voor revalidatie, compressors, sauna’s, vuilniswagens, weegtoestellen, insectenbestrijding, betonindustrie, turn- en sporttoestellen, autobussen enz. technische kunststoffen

Van schets tot product

Wanneer jij van technische kunststoffen een bepaald voorwerp wilt laten maken, dan ben je bij Heku aan het juiste adres. De mogelijkheid bestaat om hiervoor een schets te maken, maar mocht dit niet lukken dan is een mondelinge uitleg vaak ook al voldoende. De medewerkers van Heku hebben namelijk zoveel jaren ervaring, dat zij als geen ander aan jouw wensen kunnen voldoen. 

Mocht jij ook interesse hebben in de mogelijkheden die dit bedrijf te bieden heeft, kijk dan eens op hun website Hier zie je de producten die zij hebben gemaakt, de specials en de materialen waarmee zij werken. Vooral het flexibele materiaal heeft mijn aandacht getrokken.