Telefoon reparatie Eindhoven

Een week of 3 geleden heb ik mijn telefoon voor een reparatie naar Eindhoven gebracht. Mijn scherm zat vol met barsten omdat die op de grond was gevallen. Zonder afspraak kon ik gewoon mijn telefoon langsbrengen. Zij beschikken dus over een geweldige service.

Gratis wifi

Binnen een half uur had ik mijn telefoon weer terug. Bij aankomst zag ik een sticker op de deur met gratis Wifi. Daar heb ik direct gebruik van gemaakt, om zo de snel de wachttijd uit te zitten. Voordat ik het wist was mijn telefoon klaar. Telefoon reparatie Eindhoven staat voor kwaliteit, professionaliteit en een uitstekende service.

Telefoon reparatie Eindhoven

Openingstijden

Het bedrijf Tipotelecom is een bedrijf met effectieve openingstijden, want zij zijn meestal van 13:00 tot 19:00 open. Dat is zeer handig, want als je bijvoorbeeld nog wat wil shoppen of nog een terrasje wilt pakken komt dit goed uit met de tijden. Dit bedrijf kunt u heel makkelijk vinden door op Google ‘’telefoon reparatie Eindhoven’’ in te voeren en dan is het de bovenste die Google aangeeft.

Batterij

Mijn batterij gaat al een tijdje veel te snel leeg, wat erg vervelend is. Op de site van Tipotelecom had ik gezien dat ze ook batterijen vervangen. De batterij van mijn telefoon heb ik ook gelijk laten vervangen voor een degelijke prijs. Nu kan ik voorlopig weer vooruit met mijn nieuwe batterij, scherm en glasplaatje.

Goed werk geleverd!