Waarom je Zakynthos zou moeten bezoeken

Zakynthos

Het vinden van een leuke vakantiebestemming is alles behalve eenvoudig. Zo kun je uit zoveel plekken kiezen, dat je soms door het bomen het bos niet meer ziet. Een plek die je zeker in de overweging mee zou moeten nemen, is Zakynthos. Zo is hier erg veel te beleven en zien steeds meer mensen de meerwaarde van deze plek in.

Een prachtige kustlijn

Een van de redenen waarom je zou moeten kiezen voor Zakynthos, is omdat het een prachtige kustlijn heeft. Zo zijn er lange zandstranden met prachtig blauw water. Alleen al vanwege de prachtige stranden besluiten veel mensen om naar Zakynthos op vakantie te gaan. Naast de mooie stranden, zijn er ook erg veel andere redenen om naar Zakynthos te gaan.

Zakynthos

Bezoek de prachtige grotten

In Zakynthos kun je er ook voor kiezen om de mooie blauwe grotten te bezoeken. De grotten kun je bereiken met een georganiseerde boottocht. De reden van de naam van de grotten is vanwege de reflectie van het water. In het water zijn er verschillende blauwtinten te zien. Dit maakt het een erg bijzondere boottocht.

De stad heeft een goede sfeer

Een ander groot voordeel van Zakynthos is dat de stad een erg prettige sfeer heeft. De prettige sfeer komt mede door de manier van hoe de huizen gebouwd zijn. Zo is er een traditionele Venetiaanse stijl herbouwd na de aardbeving in 1953. In de stad kun je deelnemen aan verschillende leuke activiteiten. Zante Stad zelf maakt het alleen al de moeite waard om naar Zakynthos te gaan.