We hebben wifi op camping

We gaan dit jaar een keer op een camping in het buitenland staan, iets wat we nog nooit hebben gedaan, maar eens zal de eerste keer zijn. Deze camping is zo aantrekkelijk, vooral voor onze kinderen, want ik heb wifi besteld zodat er wifi op camping is. Zonder wifi hadden we er echt niet over na hoeven denken om hier met vakantie heen te gaan. Onze kinderen zonder internet, of zelfs zonder televisie dat kan toch niet? We hebben wel afgesproken als we hierheen gaan er alleen in de avond van de wifi gebruik gemaakt mag worden, overdag blijft de wifi uit. Ik heb de wifi online kunnen bestellen, dus zodra we op vakantie gaan hebben we meteen internet. Er is een keuze uit een vakantie pakket of een pakket voor een heel jaar. Ik heb voor het laatste gekozen omdat ik vaker per jaar voor mijn werk van huis ben, en dan is internet altijd fijn om te hebben, al is het om even de mail te kunnen lezen, of een berichtje naar huis te sturen. Ik kan haast niet wachten tot het zover is dat we onze spullen in kunnen pakken, en kunnen vertrekken naar onze vakantie bestemming. Mountain_camping_-_panoramio-300x225