Zeer makkelijk, website per maand betalen

Eindelijk heb ik een bedrijf gevonden waar je een website per maand kan betalen, precies wat ik zocht. Was al een tijd op zoek naar een bedrijf die me kon helpen met het bouwen van een website. Natuurlijk zijn er genoeg bedrijven te vinden die dit doen, maar bij het zien van de prijzen haak ik al af. Tot ik op de site van Hetisonswerk.nl terecht kwam, dit bedrijf helpt je met het bouwen van een website, je kan hiervoor al een basispakket nemen, die maar €29,- per maand kost. Mocht zo zijn dat je een uitbreiding op je website wilt hebben, is dat geen enkel probleem, tegen een meerprijs kan je deze kopen en deze bouwen ze ook nog voor je in. Inmiddels heb ik een zeer mooie website online staan, en ik kan zeggen dat deze ook veel bezocht wordt. Zelf heb ik mooie foto’s van de producten die ik verkoop op de site gezet, nu kan iedereen goed zien wat hij of zij koopt, en tevens staat er in de omschrijving precies wat voor een product het is. Omdat tegenwoordig bijna alles online wordt geregeld zit ik erover na te denken om een betaalfunctie in de website te laten bouwen, scheelt voor mij ook heel veel werk.  5063b765af4cc9a89249e7bf2cda563f_hiow_logo_wit