Zetwerk metaal goed uitgevoerd

zetwerk metaal

zetwerk metaal

Zetwerk metaal

Tijdens de verbouwing binnen ons bedrijf liepen wij tegen een aantal dingen aan. Al snel kwamen wij erachter dat hier en daar een ander soort metaal nodig was. Metaal kun je zelf niet zomaar bewerken natuurlijk, dus hier hadden wij een ander soort bedrijf voor nodig. Zetwerk metaal hebben wij door Bumet laten doen. Bumet heeft ons erg snel en accuraat geholpen met het exacte metaal dat wij nodig hadden. Door zetwerk toe te passen kan het metaal naar wens aangepast worden. Het is wat dat betreft anders dan metaal kanten, wat wij eerst dachten dat nodig was.

Gelukkig zijn voor deze probleempjes de echte specialisten er! Wij hoefden ons dus niet meer druk te maken over wat er met het metaal moest gebeuren. Wij lieten Bumet alleen weten waar het voor nodig was, en zij gingen aan de slag. De verbouwing heeft hierdoor geen vertraging opgelopen, wat erg fijn was. In eerste instantie gingen wij er al vanuit dat de verbouwing een paar weken langer zou duren, maar het viel mee!

Voor iedereen die metaalbewerking moet laten doen, vraag eens bij Bumet wat zij voor jou kunnen betekenen! Zij helpen jou ongetwijfeld verder.