Zoekt u een leuk museum in de buurt van Arnhem ga dan naar musee-lalique.nl/

LOGO-Museum-Lalique

Bent u opzoek naar een leuk museum om de wekelijkse sleur te doorbreken. Dan bent u bij musee-lalique.nl/ aan het goede adres. In dit museum laten ze het werk zien van de Franse kunstenaar René Lalique uit de 19e-eeuw. Deze man had een hele aparte manier van werken. Hij werkte namelijk met een loep. Met deze loep kon hij hele kleine details toevoegen aan zijn kunst. In het museum heb je verschillende arrangementen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor het prosecco arrangement. Bij dit arrangement krijgt u een lezing door de conservator. U krijgt meer te weten over Lalique en dat terwijl u geniet van een heerlijke prosecco. Naast het prosecco arrangement hebben ze ook een luxe lunch arrangement. Dit arrangement is voor grotere groepen. Eerst kunt u genieten van de kunst. Daarna krijg je met zijn allen een lezing met prosecco. Dan ga je lekker met zijn allen lunchen in hun bloementuin hun lunch bestaat uit alleen maar natuurlijke producten. 

Mijn ervaring met museum Lalique

Ik ben een tijdje geleden naar het museum geweest en berg erg te spreken over de tentoonstelling. Het personeel was erg professioneel en enthousiast over het werk van Lalique. Ze wisten veel te vertellen over het werk. Ik zou zeker aanraden om een keertje te gaan kijken naar het werk van deze Franse kunstenaar.

museum-arrangement

Meer te weten komen over Lalique

U kunt op de website alle informatie vinden die u nodig heeft over het museum en Lalique. U kunt ze ook telefonisch bereiken met al uw vragen.