Afslanksupplementen

afvallen

Mensen die te zwaar zijn en willen afvallen afslanksupplementen , proberen op allerlei manieren gewicht kwijt te raken. Ze gaan ineens een crashdieet volgen of plotseling elke dag naar de sportschool. Dit is echter de foute manier voor je lichaam. Op een rustige wijze vetten verbranden, zal met een goed opgesteld voedingsplan veel betere resultaten geven. De beste manier om af te vallen is gezond eten en regelmatig bewegen. Rachel Hulshof is een afslank coache die werkt met Slinc producten. Zij geeft je begeleiding tijdens het afvalproces en adviezen over eten, drinken en bewegen. De producten van Slinc leveren een grote bijdrage aan deze afslankmethode.

afvallen

Slinc afslanksupplementen

De Slinc producten staan op overzichtelijke wijze in de webshop. Deze manier van afslanken gaat in fases. De supplementen zijn hierbij aangepast. Er bestaan 3 fases namelijk, afvallen, stabiliseren en in balans blijven. Elke fase heeft bijpassende producten die je van de nodige voedingsstoffen voorziet. Samen met de Slinc coache is het niet moeilijk om deze afvalweken vol te houden.
Startbox fase 1
Als voorbeeld is dit startpakket geschikt voor mensen die 3 tot 5 kilo willen afvallen. Deze fase duurt 4 weken. De inhoud van deze box is,
1x Slinc. Shaper + 1x Slinc. Fit
begeleidend boekje Fase 1
Slinc. kookboek ‘Slank en Gezond’
Kijk voor meer informatie op de website.