Bungalow Florida was fantastisch

We zijn een maand op vakantie geweest en we zaten in onze eigen bungalow Florida. Het was perfect, de natuur is daar zo mooi en dan heb ik het nog niet eens over het mooie weer. De bungalow Florida was drukbezet, we zaten er met z’n allen en gelukkig was er genoeg ruimte voor iedereen. De groep bestaat uit vrienden en familie, dus het was nog even spannend of dit klikte. Wat ik vooral gemerkt heb, iedereen doet snel al z’n eigen ding en we hebben respect voor elkaar, zo probeerde niemand het dus wanhopig gezellig te hebben maar konden we gewoon genieten van het samenzijn, en dan wordt het vanzelf gezellig. Een avondje zijn we met z’n allen wezen stappen en dit was hilarisch, al die verschillende mensen, met al die verschillende stijlen. We zijn echt dichter bij elkaar gekomen, gewoon, omdat je elkaar beter leert kennen. Ik ben vooral closer geworden met mijn nicht, ik vind haar een bijzondere vrouw en ze is heel krachtig. Het inspireert mij ook om mijn leven beter aan te pakken. Dat vind ik een fijn gevoel. Ik wil zeker nog een keer terug naar Amerika, ik vind het een prachtig land, zoveel verschillende natuurgebieden, zo divers.

tour