Dartshopper

Dartshopper.nl is de nummer 1 winkel in dartartikelen in Nederland. Hier vind je alle artikelen op het gebied van darts en ook allerlei accessoires. Zij leveren alle merken tegen scherpe prijzen. Deze online shop levert binnen een dag jouw bestelling gratis thuis. Op hun website vind je verder heel veel informatie voor zowel beginnende als de ervaren spelers.

Kortom een veelzijdige en complete webwinkel in dartartikelen.

Dartpijlen kopen

Dartshopper heeft meer dan zevenhonderd dartpijlen in hun collectie van allerlei merken, kleuren en maten. Je vindt hier ook de dart pijlen waarmee de beroemde dartspelers gooien. Een dartpijl bestaat uit vier delen: punt, barrel, shaft en flight. De shafts en flights gaan veelal het eerste kapot, dus het is handig om daar een paar extra exemplaren van aan te schaffen. Wil je een advies over je aankoop, klik dan hier voor een blog over het aanschaffen van dart pijlen.

Dartborden

Natuurlijk heeft www.dartshopper.nl ook dartborden te kust en te keur en in alle merken. Ook verkopen zij elektronische dartborden. Hierop zie je snel je score via een geïntegreerd scorebord. Wel zo gemakkelijk en snel.

Maak het persoonlijk

Dartshopper.nl biedt een speciale service aan, namelijk het bedrukken van je flights en het bedrukken van je dartbord surround. Zo krijgt het een persoonlijk en eigen tintje. Leuk om bijvoorbeeld je naam of het clublogo af te laten drukken.

Kriebelt het al of wil je meer weten?

Bezoek dan hun uitgebreide website www.dartshopper.nl of bel ze (085-0640865) of mail ze (klantenservice&dartshopper.nl). Op de contactpagina van www.dartshopper.nl vind je ook een overzicht van de meest gestelde vragen en je kan hier een contactformulier invullen.