Een anti snurkbeugel online kopen? Let dan hierop!

anti snurkbeugel online

Wie veel snurkt, kan dit probleem oplossen door te gaan slapen met een anti snurkbeugel. Je partner zal je absoluut dankbaar zijn. Maar hoe kom je nou eigenlijk aan zo’n ding? Je kan het bij je tandarts laten maken, bij een orthodontist of een mondhygiënist. Dat kost echter wel veel geld en is niet altijd mogelijk. Koop je anti snurkbeugel online en je krijgt dezelfde kwaliteit voor de helft van de prijs.

anti snurkbeugel online

Hoe werkt het? 

Een anti snurkbeugel is nog altijd iets dat je op maat moet kopen. Je kunt dus een anti snurkbeugel kopen die verstelbaar is. Heb je echter een heel afwijkend gebit? Dan is dit misschien niet zo fijn. Dan wil je echt een anti snurkbeugel hebben die is afgestemd op jouw gebit. Gelukkig kun je ook die beugels online bestellen. Je krijgt dan een kit thuisgestuurd waarmee je zelf afdrukken van je gebit kunt maken. Deze laat je drogen en stuur je terug naar het laboratorium. 

anti snurkbeugel online

De werking van de beugel

Een anti snurkbeugel zorgt er in principe gewoon voor dat je genoeg ruimte in je keel hebt om te ademen. Dat is namelijk hoe snurken wordt veroorzaakt. Het is een probleem van een nauwe luchtweg naar de keel. Daardoor ontstaat een ronkend geluid. Je probeert immers met man en macht die lucht door een nauwe opening te duwen en dat kost energie en daarvan ga je geluid maken. Gelukkig is dat verleden tijd met een goede anti snurkbeugel.