Een jas voor alle weersomstandigheden

Een jas die je zelfs tijdens de ergste regen en storm warm en droog houdt. Dat klinkt ideaal toch? Gelukkig is het geen verre droom, maar de werkelijkheid. De jassen van het Italiaanse merk Herno zijn zo ontworpen dat ze je in elk weertype lekker warm houden. De oprichter van het merk, Giuseppe Marenzi, begon met zijn innovaties terwijl hij bij een regenjassenfabriek werkte. Niet veel later richtte hij zijn eigen merk op. Tegenwoordig is Herno een van de meest toonaangevende modemerken ter wereld.

Constante ontwikkeling

Als je eenmaal ooit een Herno jas aan hebt gehad, wil je nooit meer anders. De jassen zijn water- en winddicht en houden je altijd lekker warm. Er wordt alleen gebruik gemaakt van hoogwaardige stoffen, zoals kasjmier en wol. Door gebruik te maken van innovatieve technieken worden de jassen nog steeds beter. Dat zorgt ervoor dat de jassen je wel droog houden, maar dat ze tegelijkertijd ontzettend licht zijn. Dat verhoogt het draagcomfort aanzienlijk. Herno is er trots op dat zij voorop lopen in het productieproces. Ze zijn constant nieuwe technieken aan het onderzoeken, ontwikkelen nieuwe productiemethodes en zoeken altijd naar de beste stoffen. Zo blijven ze de concurrentie altijd een stap voor.

Italiaans vakmanschap voor elke stijl

Het maakt niet uit of het regent, sneeuwt of stormt, in jouw Herno jas blijf je altijd droog en warm. De jassen zijn niet alleen erg praktisch en functioneel, ook zien ze er prachtig uit. Ze zijn stijlvol en minimalistisch en passen daardoor bij elke kledingstijl. De jassen vallen over het algemeen slim-fit, waardoor ze mooi aansluiten. Herno staat garant voor hoge kwaliteit en waarborgen dat door op elk product strenge controles uit te voeren. Met een jas van Herno haal je een stukje echt Italiaans vakmanschap in huis. Daar krijg je zeker geen spijt van!