Inbouw zwembaden hebben ons vakantiehuis gered!

nieuwatlantis logo

Mijn ouders hebben er ooit voor gekozen om een vakantiehuis te kopen waar we elke vakantie heen zouden gaan met de familie. Ik was altijd al een fan van inbouw zwembaden.

Het vakantiehuis

Omdat mijn ouders al een stukje ouder zijn geworden gaan we minder vaak ver op vakantie en word het vakantie huis ook minder vaak bezocht. Ik heb hier altijd super leuke herinneringen gehad en ik zou er nog vaak heen willen gaan.

Mijn ouders kwamen op het idee om het vakantiehuis dan te verhuren zodat we er ook nog eens wat aan verdienen. Mijn ouders begrepen maar niet waarom het maar niet lukte om het vakantiehuis te verhuren. Toen we samen keken naar wat er in de buurt verhuurd werden waren dit alleen maar huisjes met inbouw zwembaden!

Hierdoor kwamen wij op het idee om een offerte aan te vragen bij inbouw zwembadNieuwAtlantis om ons vakantiehuis nieuw leven in te blazen. We zijn ook naar de showroom gegaan om de modellen te bekijken. Samen met de mensen van NieuwAtlantis zijn wij tot de perfecte oplossing gekomen voor ons vakantiehuis.

Sinds we het zwembad hebben toegevoegd aan ons vakantiehuis staat de agenda helemaal volgepland!