Lekker en betaalbaar eten in Nijmegen?

Eten in Nijmegen

Wanneer je lekker en goedkoop wilt eten in Nijmegen moet je Bistro Le Steak eens bezoeken. Zelf ga ik hier regelmatig eten met mijn man en kinderen. Het is echt een sfeervol restaurant, met een ruime keuze op de menukaart en scherpe prijzen. Het is altijd weer een genot om hier te gaan eten en ik kan het iedereen aanraden.

Lekker eten in Nijmegen, voor ieder wat wils

Eten in NijmegenNiet alleen heb je de keuze uit wel 100 gerechten, ook proef je echt dat het eten van goede kwaliteit is. Het wordt vers bereid met goede producten en er is ook echt de tijd genomen om de lekkerste gerechten samen te stellen. Ook aan de kleintjes is gedacht want ze hebben speciale kids gerechten. Mijn man en ik eten hier vaak wel een vleesgerecht, dit is namelijk echt de specialiteit hier. Een lekker mals kogelbiefstukje, spare ribs of varkenshaaspuntjes met paprika en uitjes… Het is allemaal even lekker en ik kijk nu alweer uit naar ons volgende etentje!

Je kunt hier ook gaan eten met een groot gezelschap. Dit hebben wij in het verleden ook regelmatig gedaan met verjaardagen. Je moet dan wel even van tevoren reserveren zodat je zeker weet dat je terecht kunt.