Nieuw horeca ijs in het assortiment

horeca ijs

Sinds enkele jaren ben ik werkzaam in de horeca. Dankzij mijn enthousiasme in dit vak krijg ik steeds meer verantwoording, iets wat ik persoonlijk erg leuk vind. Ook deze keer heb ik weer een nieuwe opdracht voor de boeg. Ik mag namelijk opzoek naar nieuw horeca ijs voor op onze dessert kaart. Dit laat ik mij niet nogmaals zeggen, waardoor ik hier direct mee aan de slag ben gegaan. Al vrij snel had ik diverse bedrijven gevonden die het mogelijk maken om ons diverse soorten ijs te verkopen. Helaas waren deze kosten dermate hoog waardoor het niet toereikend is om het te behalen.

horeca ijs

Zelf mogen kiezen

Toch was ik nieuwsgierig geworden naar het assortiment van phfrostdujardin.nl. Zij hanteren meerdere smaken welke ook nog eens voordeliger is qua kosten. Voor mij was het dan ook wel duidelijk dat het testen van het ijs aan te raden is. Echter dient mijn werkgever natuurlijk doorslaggevend te zijn. Deze website had ik ook aan mijn werkgever voorgedragen zodat hij het met zijn eigen ogen kon bekijken. Al vrij snel werd mij het bericht gegeven dat ik hierin de keuze mag maken! Ik mag dus zowel het ijs kiezen alsmede een nieuwe kaart ontwerpen. Hoe leuk is dat!