Nieuwe eetbank kopen

eetbank

Voor drie maanden geleden hebben wij bij Meubel Maatwerk Company onze bank besteld. Wij hadden bij een aantal woonwinkels informatie opgedaan, maar daar kwamen we niet helemaal uit. Zo was er bij de een de prijs niet goed en bij de ander vonden wij de kwaliteit van de banken niet goed genoeg. We zijn daarom verder gaan kijken voor een eetbank en kwamen vervolgens bij dit bedrijf uit.

Fijn gesprek

Na een helder gesprek werd er voor ons veel duidelijk. Aangezien wij ons goed hadden voorbereid met afmetingen en dergelijke kon het ontwerpproces direct van start. Het fijne is dat je de bank compleet op maat kan laten maken. Zo kan je kiezen uit diverse onderstellen, stoffen, kleuren en afmetingen. Zo creëer je voor jezelf jouw droombank.

eetbank

Goede service

Na negen weken kregen wij de eetbank binnen. Een geweldige service en daar zijn wij het bedrijf enorm dankbaar voor. Zij komen gemaakte afspraken na, dus daarom is het ook echt een aanrader om eens de mogelijkheden bij dit bedrijf te bekijken. Zo kan je er terecht voor allerlei soorten banken, poefen, tafels, stoelen wandpanelen en hoofdborden. Akoestisch meubilair nodig? Ook dit hebben zij!