Nieuwe luxe Loungesets

Bij Dutch Rivièra zijn ze zeer overtuigd van hun producten. Ik wilde namelijk een luxe Loungesets kopen voor in de tuin, en was bij hier aan het goede adres.

Zoektocht

Tijdens mijn zoektocht naar nieuwe meubels voor in de tuin, ben ik veel bedrijven tegengekomen die een ruim assortiment hadden aan producten. Ook waren er veel variaties in het assortiment. Echter sprak er maar eentje mij aan, en dat is Dutch Rivièra. Zij stralen namelijk vertrouwen uit en hebben ook een ruim assortiment. Uiteindelijk kwam ik uit bij de Luxe loungesets producten van Dutch Rivièra. Ik wilde intenser het buitenleven ervaren met producten waarop ik kan vertrouwen. Ook moeten de producten een hoge kwaliteit bevatten, en een lage prijs.

Service

Ik wilde liever gebruik maken van persoonlijk advies, daar ben ik meer van gediend dan op de website rond te kijken. Ook geef ik een redelijk bedrag uit aan dit product, en daar wil ik ook wat voor terug krijgen. Alles werd gerealiseerd door Dutch Rivièra. Toppers!luxe-loungeset

De medewerkers stonden mij vriendelijk te woord, en de uiteindelijke levering verliep ook goed. De producten werden netjes in de tuin gezet. Na de koop kreeg ik nog een belletje van de verkoopster of alles beviel. Ik vertelde dat ik zeer tevreden was over het bedrijf en dat ik er vaker aankopen wil doen.