single zeilvakanties

Wanneer ik spreek over een single zeilvakanties denken we allen verkeerd. Met een single vakantie wordt er gesproken over het feit dat het mogelijk gemaakt wordt om echt zelf te zeilen. Hier dien je trouwens wel rekening mee te houden dat je een schipper bent wil je een boot kunnen huren.

vagabond_1-300x225

Ikzelf ben schipper en dit leek mij dan ook onwijs geweldig om te genieten op het water! Echter zat ik er niet op te wachten dat de kosten hiervoor te hoog wordt waardoor ik op het internet ben gaan zoeken naar een bedrijf waar ik goedkoop een boot kan huren in het buitenland. Om heerlijk te genieten op het water is voor mij een echte vakantie, ben niet voor niets schipper toch?

Door te zoeken via het internet ben ik terecht gekomen op de website van Nauti Sail. Hier is het mogelijk om een boot te huren voor een zeer aantrekkelijke prijs! Dit gaf mij dan ook de doorslag om te boeken. Ik moet nog wel even wachten tot ik op de boot mag maar ik kan in ieder geval niet meer wachten tot het zover is! Als je net zoals ik wilt genieten op een boot raad ik je ook echt aan om bij hun te boeken!