Tuin op laten knappen door hovenier Rijnsburg

Het heeft even geduurd maar het is nu toch echt hoog tijd geworden dat we onze tuin gaan opknappen. Doordat we eerst het huis wilde renoveren heeft het een tijdje geduurd voordat we aan de tuin konden beginnen. Pas wanneer je intensief naar de tuin kijkt zie je wat er moet gebeuren en dat was nou net waar ik niet op zat te wachten!

lindenbosch-logo

Zo hebben we besloten om een hovenier Rijnsburg te zoeken die ons hiermee kan helpen. Uiteindelijk zijn we gezamenlijk op het internet gaan zoeken naar een hovenier en terecht gekomen op de website van Lindenbosch. Bij hun is het een stuk voordeliger als wat we elders hadden gezien, we hebben immers al genoeg betaald voor de woning om deze te renoveren. Doordat we zoeken naar het goedkoopste is het gelukt om bij hun terecht te komen. Zo hebben we vorige week een afspraak gehad met hun om te kijken hoeveel het zou gaan kosten om het te laten renoveren.

Al met al vielen deze kosten onwijs mee en hebben we ervoor gekozen om hun in te huren! Aankomende week gaan ze beginnen om de tuin weer tot een prachtige tuin te creëren.