Zoek nog even de zon op

zonvakantie september

Heerlijk om nog even na te zomeren tijdens een zonvakantie september, er zijn in Europa meer dan voldoende plaatsen waar je naartoe kunt gaan voor de zon. Blijf je op een paar uur vliegen binnen Europa of verkies je wat verder weg door naar Bali te gaan. Of je nu begin of eind september vertrekt, je bent er verzekerd van dat je nog kunt genieten van de zon en lekkere warme temperaturen, wil je voordelig op vakantie kies er dan voor om laat in september te gaan. 

zonvakantie september

Dichtbij huis

Wil je niet zo heel ver vliegen maar wel een zonvakantie september verzekerd zijn van de zon, dan is de Algarve een mooie bestemming. Het is een van de meest bezochte regio’s van Portugal, de Algarve is 170 km lang en heeft prachtige baaitjes en rotsformaties. Behalve het strand zijn er ook meer dan voldoende andere dingen te beleven in het najaar, diverse historische stadjes en culturele bezienswaardigheden. Het historische centrum van Faro is zeker de moeite waard. 

Genieten in zuid Spanje

In het zuiden van Spanje ben je verzekerd van minimaal 27 graden tijdens een zonvakantie september, ga je verder landinwaarts dan kan de temperatuur nog verder oplopen tot boven de 30 graden. De Costa Blanca is een perfecte bestemming, al dien je wel te houden van veel toerisme. Toch zijn er ook minder drukke plaatsen om van te genieten tijdens je vakantie. De witte dorpen van Andalusië zijn prachtig om een dagje met de auto naartoe te gaan.