Een brandkast

Vandaag de dag heb je zoveel keuze in een brandkast. Vooral wanneer je een kijkje gaat nemen op de site van Denios, zal jij je ogen uitkijken. Dit bedrijf is niet voor niets al meer dan 25 jaar specialist op het gebied van veilige opslag en handeling van gevaarlijke stoffen. Via een risico-inventarisatie op de werkplek of opslaglocatie brengen zij alle – ook de schijnbaar onschuldige – gebreken in kaart die zij aan jou rapporteren samen met een advies over de eventueel te nemen maatregelen.  Niet voor niets heeft dit bedrijf de VCA certificatie.   brandkast

Veiligheid en veel meer

Via de website van Denios is zoveel te vinden wanneer je op zoek bent naar de juiste veiligheid voor jouw werknemers, maar ook voor waardevolle spullen.

Door eigen ervaren kan ik vertellen dat een goede brandkast beslist geen overbodige luxe is. Voor een tijd terug was er namelijk bij ons bedrijf ingebroken. Veel was er niet te halen, maar dat wilde niet zeggen dat de schrik er goed in zat. Gelukkig hadden wij al onze belangrijke opgeslagen in de kast en konden de dieven hier niet bij. Behalve dat deze opslag tegen dieven is bestand, zal de inhoud ook niet vergaan wanneer er brand uit zal breken.