Koop hier uw opslag van gevaarlijke stoffen

blauwe opslag gevaarlijke stoffen

De opslag van gevaarlijke stoffen van ons bedrijf red het niet meer en is nodig aan vervanging toe. Dit probleem heb ik gemeld bij mijn baas. Mij werd verteld dat hier werk van gemaakt zou worden. Echter is dit al twee weken niet gebeurd. De opslag van gevaarlijke stoffen moet toch echt een keer vervangen worden.

Actie

Na de twee weken hield ik het niet meer, er moest wat gedaan worden. Ik nam het initiatief om een offerte aan te vragen bij het bedrijf dat ons vaker veiligheidsproducten aanlevert. Om dat te doen, moest ik weer even terug gaan naar het begin. Kon Denios het product nog wel aanleveren? Het kan zijn dat ze namelijk niet meer het product verkopen. Dit is dan jammer voor ons, en moeten we op zoek naar iemand anders.

Contact

Kijkend in het contactenregister zocht ik terug naar het nummer van de klantenservice van Denios. Na het vinden, belde ik Denios. De telefoon, werd net als tien jaar geleden, netjes opgenomen door een vriendelijke medewerker. Het voelde weer vertrouwd en veilig aan. Tijdens het gesprek vroeg ik of ze nog opslag leverden voor gevaarlijke stoffen. Dit deden ze, en het kon over een week al geleverd worden. Fijn dat het bedrijf zo lang een goede samenwerking kan hebben met ons.rode opslag gevaarlijke stoffen